Archive for the ‘03 lucrari executate’ Category

Brasov. Cosuri de fum centrala termica

Monday, December 12th, 2011

Locatie:  Brasov

Beneficiar:  Centrala termica reprezentanta importator camioane

Tipul combustibilului utilizat in centrale:  lemn

Tipul cosului:  Tona din

Lungime totala cosuri:  60 m (6 cosuri de 10 m lungime fiecare)

Diametrul cosurilor:  3 cosuri cu diametrul de 25 cm si 3 cosuri cu diametrul de 22 cm

Timp executie: 6 zile

Perioada executiei:  noiembrie 2011


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caldura in siguranta

Friday, December 9th, 2011

Cosurile de fum ceramice ofera solutii personalizate pentru toate tipurile de aparate ce necesita evacuarea gazelor arse: centrale termice de apartament, sobe de teracota, sobe metalice, seminee, cazane pentru instalatii de incalzire centrala, instalatii termice industiale (cazane de aburi, cuptoare, crematorii), cazane atmosferice sau cu camera de ardere in suprapresiune, cazane in condensatie de ultima generatie, cu randamentul termic cel mai ridicat, instalatii ale cladirilor rezidentiale, centrale termice prevazute cu camera de ardere etansa si ventilator – denumite si “turbo”, centrale termice in condensatie.

Siguranta
Caldura in camine trebuie sa fie sinonima cu siguranta, iar un cos de fum profesional va asigura evacuarea fumului si a gazelor de ardere provenind de la centrale termice, seminee, sobe, cuptoare, iar dumneavoastra beneficiati de confortul termic si ambianta placuta ce va definesc caminul.

Montaj facil
Cosul de fum ceramic profesional este un sistem multi-strat, prefabricat, prevazut cu elemente de o precizie dimensionala ridicata, al carui montaj se realizeaza rapid si eficient pentru a beneficia de avantajele unui cos de fum ce garanteza siguranta in exploatare si durabilitatea ridicata.

Aplicatii variate
Performantele dovedite ale cosurilor de fum ceramice privind rezistenta la condensul acid si socuri termice, recomanda alegerea lor indiferent de combustibilul utilizat de sursa de caldura. Gradul mare de adaptabilitate permite schimbarea tipului de combustibil folosit, cosul de fum ceramic ramanand acelasi.