Calitate si siguranta norvegiana.

Ne bucuram sa va prezentam un produs nou, semineul cu ardere curata si dubla combustie  ce transforma arderea lemnului in arta,un semineu cu randament crescut, ce poate fi numit SURSA ALTERNATIVA DE CALDURA  pe drept cuvant.

Gama Nordpeis include focare de cea mai buna calitate cu TERMOTA(samota) la interior.Acest material de ultima generatie  rezista la temperaturi de peste 1100°C, are o suprafata neteda ce nu permite patarea sau schimbarea culorii iar la temperature ridicate , are capacitatea de auto-curatare.

Geamul focarului este de asemenea foarte rezistent la temperaturi inalte, iar datorita fantelor special din partea inferioara, care aduc aerul pentru combustia secundara, ramane in permanenta curat.

Toate semineele noastre sunt dotate cu sistemul “ardere curata”, ceea ce insemna ca sunt echipate cu sistem de combustie secundara, neefiind poluante (va reamintim ca descompunerea lemnului elimina aceeasi cantitate de CO2 ca si arderea acestuia )

Combustia se produce in doua faze: in cea dintai lemnul este ars, iar in cea de-a doua etapa, datorita temperaturilor foarte inalte din interiorul focarului lemnul se descompune in totalitate, iar  gazele rezultate din arderea lemnului sunt aprinse in contact cu aerul cald care provine din partea superioara a focarului, prin fante speciale, fiind transformate, alaturi de particule, in caldura, generand un spectacol al flacarilor ducand la o ardere indelungata a lemnului.

Astfel, tehnologia noastra va incalzi caminul intr-o maniera optima si ecologica, gazele emise ramase sunt reduse considerabil conform cu normele pentru 2012, la evacuare deasupra cosului gazele fiind insesizabile, iar depunerile la interior sunt foarte reduse!

Dimensiunile reduse ale focarelor au fost gandite tocmai pentru ca arderea din interior sa poata fi controlata perfect si ca aceste focare sa aiba un randament de 90% !

Focarelor Nordpeis li se alatura si o parte decorativa spectaculoasa deoarece caldura rezultata din convectie ia nastere in spatiul dintre focar si finisaj. Aerul rece din incapere este preluat prin partea inferioara a semineului, incalzit si distribuit prin grilele prevazute in zona superioara a semineului. Acest flux continuu permite o distributie mai buna a caldurii in casa, dar si o crestere a calitatii incalzirii.

Aceste seminee modulare permit montajul rapid si curat. Semineul este livrat fara a avea ultimul nivel de finisaj aplicat (vopseaua). Aceasta etapa se va realiza dupa trecerea a minim 24 de ore de la instalare cu ajutorul unei vopsele acrilice sau pe baza de latex.

Modulele sunt fabricate din beton usor, armat cu elemente din fibra de otel, ceea ce confera ansamblului rezistenta si greutate redu-sa. Elementele au grosime maxima de 3 cm, astfel, ansamblul semineului nu va ocupa mult spatiu.

Cu stima,  echipa SEMINEE EXPERT

Leave a Reply