Cum sa ai caldura in casa in conditii de siguranta totala

cos de fum, cosuri de fum, tona romania, caldura in casa

Exista cosuri de fum ceramice care ofera solutii personalizate pentru toate tipurile de aparate ce necesita evacuarea gazelor arse: centrale termice de apartament, sobe de teracota, sobe metalice, seminee, cazane pentru instalatii de incalzire centrala, instalatii termice industiale (cazane de aburi, cuptoare, crematorii), cazane atmosferice sau cu camera de ardere in suprapresiune, cazane in condensatie de ultima generatie, cu randamentul termic cel mai ridicat, instalatii ale cladirilor rezidentiale, centrale termice prevazute cu camera de ardere etansa si ventilator – denumite si “turbo”, centrale termice in condensatie.

Siguranta
Siguranta este printre primele aspecte de luat in calcul cand ne gandim la caldura din camine. Un cos de fum profesional va asigura evacuarea fumului si a gazelor de ardere provenind de la centrale termice, seminee, sobe, cuptoare in siguranta, in vreme ce dumneavoastra beneficiati de confortul termic si ambianta placuta ce va definesc caminul.

Montaj facil
Cosul de fum ceramic profesional Tona este un sistem multi-strat, prefabricat, prevazut cu elemente de o precizie dimensionala ridicata. Montajul se realizeaza rapid si eficient pentru a beneficia de avantajele unui cos de fum ce garanteza siguranta in exploatare si durabilitatea ridicata – beneficiati de o garantie de 30 de ani.

Aplicatii variate
Un avantaj considerabil este gradul mare de adaptabilitate al unul cos de fum profesional. Acesta permite schimbarea tipului de combustibil folosit, cosul ceramic ramanand acelasi. Asadar performantele dovedite ale cosurilor de fum ceramice privind rezistenta la condensul acid si socuri termice, recomanda alegerea lor indiferent de combustibilul utilizat de sursa de caldura.

Cosurile de fum ceramice profesionale Tona:

Cos de fum Tona Tec Eco

Sistemul TONA Tec Eco beneficiaza de o garantie de 30 de ani. Preturi Cos de fum Tona Tec Eco Ø ...
OBTINE PRET

Cos de fum Metaloterm Eontop MF Eco

Preturi Ø - mm / Lungime - ml 5 ml 6 ml 7 ml 8 ml 9 ml 10 ml ...
OBTINE PRET