PROGRAMUL NOSTRU Luni-Vineri - 10:00 la 19:00
CONTACT +40784.292.820
TRIMITETI-NE UN E-MAIL office@cosceramic.ro

Preturi Cosuri de fum Tona Din, Tona Eco si MF Eco

Alegeti din formularul de mai jos modelul si dimensiunile cosului pe care il doriti.

Completati datele necesare in formularul de mai jos pentru a solicita o oferta detaliata.

 

Pentru a primi o oferta personalizata, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon:

+40765.520.829

TONA – COSURI DE FUM FABRICATE INTEGRAL IN GERMANIA

logoDe peste 125 ani, Tona Schornsteine produce sisteme de cosuri ceramice, cosuri de cea mai buna calitate, probata prin garantia de 30 ani pe care o ofera clientilor. Tona Schornsteine are filiale si distribuitori in peste 20 tari fiind un producator de traditie in Europa, oferind sisteme de evacuare pentru orice tip de combustibil, sisteme testate la peste 1000 de grade Celsius.

Tona Schornsteine participa in fiecare an la expozitiile de la Frankfurt sau Verona, fiind prezenti de peste 20 ani la toate marile expozitii la nivel european. Tona Schornsteine sustine si incurajeaza montajul doar cu echipe specializate, chiar daca acest lucru inseamna o cantitate vanduta mai mica, fiind interesati de calitate si firmarea echipelor zonale de specialisti.

Incepand cu anul 1890, Tona Schornsteine produce sisteme de cosuri ceramice, cosuri de cea mai buna calitate, probata prin garantia de 30 ani pe care o ofera clientilor. Tona Schornsteine are filiale si distribuitori in peste 20 tari fiind un producator de traditie in Europa, cu sisteme de evacuare pentru orice tip de combustibil, sisteme testate la peste 1000 de grade Celsius.

Incepand cu anul 2011 Tona a implementat cosurile de fum ceramice si in Romania prin SC Tona Sisteme De Cosuri SRL, cu sediul in Bucuresti (Str Toamnei, Nr 27, Sect. 2) si distribuitori in toata tara.

Experienta germana de peste 125 ani a facut ca Tona sa devina un brand cu renume in domeniul cosurilor de fum profesionale, dar si o garantie a calitatii produselor pe care le ofera clientilor sai: cosuri de fum pe dimensiuni standard Tona Din si Tona Eco, dar si personalizate in functie de cerintele clientilor.

Ne mandrim cu peste 5500 cosuri de fum montate si o experienta de 15 ani in domeniu!

Astfel, caldura si confortul au definit aerul din locuintele clientilor nostri.

Trebuie sa stii

Cum comand?

Pentru a comanda sistemele Tona Schornsteine sau a solicita detalii suplimentare cu privire la produsele noastre, puteti utiliza urmatoarele modalitati ...
detalii...

Livrare si plata

Cosceramic.ro asigura livrarea prin curier direct la adresa specificata de dumneavoastra. Livrarea la domiciliu se face in perioada stabilita telefonic, ...
detalii...

Intrebari frecvente

Aflati care sunt cele mai importante detalii tehnice de care trebuie sa tineti cont atunci cand achizitionati un cos de ...
detalii...

Distribuitori autorizati

Avem parteneri in peste 20 orase din Romania. Asiguram montaj cu echipe specializate si / sau asistenta tehnica in orice ...
detalii...

Tona Sisteme De Cosuri participa in fiecare an la expozitia Expo Ambiet-Romexpo, fiind cea mai mare expozitie la nivel national din Romania.

Suna acum pentru o oferta personalizata