PROGRAMUL NOSTRU Luni-Vineri - 10:00 la 19:00
CONTACT +40784.292.820
TRIMITETI-NE UN E-MAIL office@cosceramic.ro

Servicii

Consultanta tehnica

Dimensionarea si stabilirea traseului unui sistem de evacuare a gazelor arse – cos de fum, este stabilita in urma unor calcule complexe. Acestea includ: tipul sursei de caldura, puterea nominala, tipul de combustibil folosit, inaltimea casei, tipul de acoperis si inclinatia pantei, distanta fata de celelalte cladiri. Configurarea corecta a sistemului de cos de fum necesar instalatiei va asigura functionarea optima a acesteia, dar si confortul si siguranta pe care un cos de fum profesional trebuie sa le ofere.

Asistenta tehnica acordata la montajul cosurilor de fum

Montajul facil al cosurilor de fum ceramice, implica totusi atentie si experienta din partea echipei ce asambleaza sistemul. De aceea, recomandam constructia cosurilor de fum de catre echipe specializate sau, in cazul in care in santier se afla o echipa la care se poate apela, solicitati asistenta tehnica a unui specialist, pentru garantia montajului corect al unui cos de fum.

CosCeramic.ro ofera asistenta tehnica la montaj, GRATUIT, la achizitia unui sistem de cos de fum.

Montaj cosuri de fum

Garantia unei bune functionari a cosului de fum este montajul corect, conform specificatiilor producatorului. CosCeramic.ro va pune la dispozitie echipe scolarizate cu experienta in montarea de cosuri de fum profesionale.

Montaj seminee

Alegeti montajul semineului realizat de profesionisti. Recomandam alegerea montajului sistemelor semineu – cos de fum, pentru a beneficia de avantajul obtinerii garantiei de la aceeasi companie. Orice problema aparuta in buna functionare a cosului de fum, se va rasfrange asupra semineului si invers, montajul cosului de fum si al semineului realizat de aceeasi companie confera siguranta rezolvarii prompte a problemelor aparute.

Pentru detalii suplimentare sau daca doriti sa va contactam, va rugam sa completati datele dvs. in formularul de mai jos:Suna acum pentru o oferta personalizata