PROGRAMUL NOSTRU Luni-Vineri - 10:00 la 19:00
CONTACT +40784.292.820
TRIMITETI-NE UN E-MAIL office@cosceramic.ro

Cum comand?

Pentru a comanda sistemele Tona Schornsteine sau a solicita detalii suplimentare cu privire la produsele noastre, puteti utiliza urmatoarele modalitati de comanda:

Utilizati formularul de calcul din paginile dedicate Cosurilor de fum Tona Din si Tona Eco

Trimiteti-ne o cerere de comanda utilizand formularul din partea dreapta sus a paginilor dedicate produselor Cos de fum Tona Din si Cos de fum Tona Eco.

Completati datele personale solicitate in campurile din formular, apoi alegeti configuratia dorita a sistemului Tona. Dupa completarea formularului, apasati butonul “Trimiteti cererea dvs.”. In cel mai scurt timp, un reprezentant Cosceramic.ro va va contacta pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra pasii urmatori in achizitionarea sistemului Tona si pentru a va oferi detalii suplimentare si a va raspunde la eventualele intrebari si solicitari.

Important!!!
Va rugam sa verificati corectitudinea datele solicitate in formular, pentru a putea fi contactat de catre reprezentantii nostri.

Comanda telefonica

Pentru a achizitiona un sistem Tona Schornsteine sau a afla detalii suplimentare, va invitam sa sunati la numarul de telefon +40765.520.829, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 19:00.

E-mail

Pentru a efectua o comanda, a afla detalii suplimentare sau pentru a stabili o intalnire cu reprezentantii nostri, va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe adresa de e-mail office [at] cosceramic.ro, continand datele dvs. de contact impreuna cu detalii legate de cererea dvs.

Suna acum pentru o oferta personalizata